Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Magazin Oficial Steaua Bucuresti

Magazin Steaua dedicat tuturor iubitorilor culorilor ros-albastre.  O gama larga de produse pentru cei care iubesc Steaua, produse realizate in urma sugestiilor voastre, produse de calitate alese cu grija.

 

Produsele care le gasiti pe site-ul nostru: tricou Steaua, esarfa Steaua, fular Steaua, magnet Steaua, minge Steaua, fanion SteauaHanorac Steaua, ceas Steaua, cana Steaua - sunt toate produse oficiale cu licenta!

 

Pentru cei care doresc mai mult de atat am creat o gama larga de produse personabilizabile! Tricoul Steaua 2015 poate fi personalizat cu nume si numar irr cani, diplome, placi ardezie, jaluzele sau alte produse pot primi o grafica personalizata si numele tau! Daca tot nu este de ajuns avem un site special: www.magazinfcsteaua.ro, site dedicat exclusiv produselor personalizate!

 

Si nu in ultimul rand, Magazinul Oficial Steaua te asteapta alaturi de peste 120.000 de stelisti in cea mai mare comunitate - https://www.facebook.com/MagazinulSuporterilorStelisti.

 

Comenzile se pot face atat On-line cat si telefonic - 0725 368 247. Putem expedia produsele prin curier rapid sau prin posta romana in orice zona a lumii. Produsele noastre  au ajus la suporterii stelisti din Japonia, SUA, Anglia, Franta, Germania, Hong Kong sau Australia. Plata se poate face la ridicarea produsului (In Bucuresti), ramburs (in Bucuresti, Romania) sau online (pay pal, pay u, transfer bancar - in Bucuresti, Romania, in afara tarii).

 

Orice produs din Magazinul Oficial Steaua Bucuresti care nu corespunde standardelor tale de calitate poate fi schimbat sau inlocuit. 

 

De asemenea oferim posibilitatea celor interesati sa vanda produse Steaua Bucuresti in propriile magazine la preturi excelente. Persoanele interesate ne pot contacta telefonic sau pe mail!