Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Tricou Steaua 2015

Promoții

Hanorac fermoar fată roz
Hanorac fermoar fată roz

Hanorac fermoar fată Steaua roz. Hanoracul...

49.90RON

» Toate promoțiile

Urmareste comanda

Numar AWB Urgent Curier

Livrarea Produselor

 

In Romania livrarea produselor poate fi facuta prin servicii de Curier Rapid!. Livrarea (in functie de localitate) dureaza in medie 48 de ore.

 Daca ati ales corect orasul din lista curierului rapid, suma de bani afisata in cosul de cumparaturi cuprinde transportul si este tot ceea ce trebuie sa platiti! Daca curierul va solicita alti bani este o greseala si va rugam sa ne contactati imediat!

 

In afara tarii livrarea produselor poate fi facuta prin Posta Romana (durata intre 5-10 zile in functie de tara) sau via avion prin TNT Expres (24 ore - 5 zile). In acest caz comenzile vor fi achitate in avans prin ordin de plata sau card. Va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: magazin[at]suportersteaua.ro pentru primi un pret exact al transportului (cu specificarea modului de livrare, orasului si a codului postal unde doriti comanda).

 

Comenzile efectuate sau confirmate de banca pana in ora 14:00 vor fi trimise in aceeasi zi, comenzile facute dupa aceasta ora urmand sa fie expediate a doua zi. Comenzile efectuate vineri dupa ora 12:00, sambata sau duminica vor fi procesate si expediate luni dimineata.


 

In cazuri speciale avem dreptul de a modifica termenul de livrare anuntandu-va despre aceasta. In cazul in care produsele vor fi returnate, ele vor fi retrimise pe cheltuiala dvs sau comanda se va anula.

 

Din cauza faptului ca nu se poate garanta existenta in stoc permanent a tuturor produselor prezente pe site exista posibilitatea sa nu putem livra o anumita comanda. In acest caz vom returna clientului contravaloarea produsului in cel mai scurt timp.

 

Nu suntem raspunzatori de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul firmei de curierat sau prin intermediul Postei Romane!

 

In cazul in care coletul dumneavoastra intarzie sau apar alte probleme va rugam sa ne contactati la:

 

mail: magazin[at]suportersteaua.ro 
tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)
facebook.com/MagazinulSuporterilorStelisti