Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Tricou Steaua 2015

Promoții

Tricou NIKE prezentare albastru
Tricou NIKE prezentare albastru

Profita acum de reducerea de 50 de lei a...

200.00RON

» Toate promoțiile

Urmareste comanda

Numar AWB Urgent Curier

Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%

 

Tot ce ne dorim este ca fiecare client sa fie multumit de calitatea produselor pe care le comercializam. De aceea dorim sa va garantam cumparaturile.

 

Potivit legislatiei in vigoare, clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primirea lor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

In cazul in care solicitati retragerea din CONTRACT va rugam sa folositi Formularul de Retragere in cadrul termenului legal. Folosirea lui nu este însă obligatorie puteti folosi formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă Contravaloarea produselor va fi achitata in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre CLIENT asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsele personalizate se pot returna numai in cazul in care produsul este defect.

 

Firma noastra va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari ce tin de aspect sau forma deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

 

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

- contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a CONTRACTULUI de catre GAME Marketing SRL sau Furnizorilor sai (transportul produselor);
-furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENT sau personalizate in mod clar;

 Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000 si OG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

 

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la:

 

mail: magazin[at]suportersteaua.ro 
tel: 0725 368 247 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)
facebook.com/MagazinulSuporterilorStelisti