Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Coş  

Nici un produs

0.00RON Livrare
0.00RON Total

Finalizare comandă

Tricou Steaua 2015

Promoții

Tricou Negru Sevilla 86
Tricou Negru Sevilla 86

Tricou aniversar Sevilla 86, cea mai...

30.00RON

» Toate promoțiile

Urmareste comanda

Numar AWB Urgent Curier

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre GAME Marketing pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata.

 

www.SuporterSteaua.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.SuporterSteaua.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.SuporterSteaua.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin mailuri, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

SuporterSteaua nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SuporterSteaua.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


Pentru informare si suport, ne puteti contacta la:

 

mail: magazin[at]suportersteaua.ro 
tel: 0787 875 569 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)
tel fix: (021) 337 23 63 (luni-vineri intre 11:00 si 18:00)
Fax: 0372 872 011

facebook.com/MagazinulSuporterilorStelisti

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:


1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro